Najnovije

ponedeljak 4. 7. 2022.

Otac i sin

Duboko zavaljen u stolicu, kraj majke Jelene, sin Novaka Đokovića, sa rukama na potiljku, gleda kako njegov tata rutinski odrađuje posao na londonskoj travi.

ARTBAT – najautentičniji duo Istočne Evrope

Kao podneblje zanimljive muzičke istorije, Istočna Evropa je iznedrila brojna značajna imena scene elektronske muzike, među kojima su i ARTBAT. Ovaj DJ i producentski duo čine Artur Kryvenko i Vitaliy Limarenko i ove godine slave sedam godina postojanja. Za to vreme objavili su veliki broj EP-jeva i singlova, ostvarili milione pregleda na streaming platformama i vinuli se u sam vrh svetske muzike i festivalskih nastupa. Na ovogodišnjem Exitu ćemo imati prilike da ih slušamo na zatvaranju Dance Arene.

Kurti: Rusija i Srbija

Kosovski premijer čestitao Dan nezavisnosti građanima SAD navevši između ostalog da autokratski vladari koriste rat kao sredstvo ličnog veličanja.

Zašto bebe ne mogu same da se uspavaju?

Većina novopečenih roditelja čula je rečenicu - spusti bebu na spavanje dok je pospana, ali još budna. Ipak, u praksi je to nešto malo drugačije i nekim roditeljima takav princip ne odgovara. Čim bebu spuste u krevetić, ona počne da plače. Pa, zašto je to tako?

Na današnji dan, 4. jul

1631 - U Parizu je otvorena agencija za zapošljavanje, prva u svetu. 1753 - Rođen je francuski pronalazač Žan Pjer Fransoa Blanšar (Jean Pierre Francois Blanchard),